5.0 5

Ljuslykta Stjärnan Stella - Majas lyktor/Barncancerfonden

(5 recensioner)

Vackra ljuslyktan Stjärnan Stella från Majas Lyktor kan användas både för värmeljus eller med en liten ljusslinga (ex LED-ljusslingan från Majas Lyktor). Stjärnan är öppningsbar på baksidan och har en inre hållare för värmeljuset.
Men Stella är så mycket mer än bara en vacker ljuslykta, 10% av intäkterna från varje såld stjärna skänks nämligen till Barncancerfonden.
Tillsammans gör vi skillnad!

Stella tillhör Majas julkollektion 2017. Som alltid tas produkterna fram i en begränsad upplaga. Stjärnan är tillverkad i metall och glas

Under varje lykta sitter en klisterlapp med information om samarbetet med Barncancerfonden som ger ett fint mervärde till lyktan.

Storlek: 22x21cm

Under 2016 samlade Majas Lyktor in över 2 miljoner till Barncancerfonden!

Tyvärr, produkten har utgått ur vårt sortiment

0
0

Recensioner

Jacobsen

Kommer att bli jätte mysig i vinter o juletid !

2018-10-10
Tarja

Fin

2018-10-08
Tarja

Absolut inga problem nöjd!

2018-10-08
Jane

Jag köpte en stjärna med värmeljushållare till en speciellt person och den som fick denna blev så glad. Jag älskar att en liten del av intäkterna går till Barncancerfonden då jag själv är mitt upp i ett liv med ett cancersjukt barn. Leveransen var otroligt snabb och inpackningen av det ömtåliga materialet va bra inslagen. Jag kommer absolut beställa mer härifrån. Rebecca

2018-10-01
Tillgren

Jättefin!

2017-12-07

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Andra köpte också