Veckokollektion Aromaterapi - Klinta

Klintas Veckokollektion av aromaterapi innehåller 7st aromaterapi-ljus (av eteriska oljor) vars dofter är utformade att peppa dig genom veckans alla dagar. Varje doft är noga utvald för att passa just den aktuella dagen och få dig att må väl i stunden. Varje ljus har även en förklarande text om varför just den doften används till just den veckodagen. Till exempel lördagens Kamfer & Ylang Ylang:

"Nu kan du sätta krydda på din lördag med denna blandning av Kamfer-, Ylang Ylang- och Bergamot-olja. Den fungerar avslappnande, stämningshöjande och romantiskt. Nu är det din fantasi som bestämmer hur. Och kom ihåg, det bästa sättet att hantera en frestelse är att helt enkelt falla för den."

Veckokollektionen innehåller nedanstående dofter:
-Citrongräs & Apelsin
-Rosmarin & Timjan
-Apelsinblomma & Lavendel
-May Chang
-Rökelse & Cederträ
-Kamfer & Ylang Ylang
-Tea Tree & Geranium.

Visste du förresten att aromaterapi betyder "att läka via doften"? Det är en alternativmedicinsk terapiform där eteriska oljor används för att förstärka vårt immunförsvar och vår livskraft, en sort av örtmedicin. Eteriska oljor användes av egyptierna för 4000 år sedan. De grekiska och romerska Antika kulturerna använde aromatiska bad för medicinska syften. Kineser och indier använder traditionsenligt aromatiska oljor som en del i sin örtmedicinska läkekonst. Man använder sig av eteriska oljor, naturliga växtextrakt, som extraheras ur träd, rötter, frukter, buskar, kåda och blommor, på grund av deras doft men framför allt på grund av deras påstådda läkande egenskaper.

De eteriska oljorna anses påverka hela hormonsystemet, muskulaturen, cirkulationen, sinnesstämningen, matsmältningen och de inre organen. I Klintas Aromaterapi-kollektion når oljorna kroppen via inandning. Eteriska oljor som peppar, lugnar, hjälper och underlättar samtidigt som de sätter lite guldkant på din vardag.

299.00 kr
I lager (2 st)   Leveranstid: 1-4 dagar
9739
0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Andra köpte också