Julgransljuset (45h) - Klinta

Klintas Julgransljus doftar ljuvligt av nyhuggen julgran. Ljuset är fullspäckat med eteriska oljor från furu, gran och eneträ. Har du valt plastgran i år men saknar grandoften råder det här ljuset bot på det problemet.

Klintas Massageljus/Doftljus innehåller en massageolja som ser ut och beter sig som ett doftljus. En vegansk produkt av plantoljor och vax från förnyelsebara källor. Ljusen består av 3 komponenter: Parfym, som är antingen doftolja eller eterisk olja, och två olika oljor, nämligen sojavax och rapsolja.
Veken består av obehandlad bomull.

Använd så här: Tänd veken, låt olja samlas på ljuset (vänta ca 15 minuter för full effekt), doppa ett eller flera fingrar och börja massera
Oljan håller en lagom temperatur trots att ljuset är tänt och den förblir flytande på fingertopparna så att den lätt och bekvämt kan masseras in i huden.

Brinntid: 45 timmar

Ljuset levereras i ett glas som efter att ljuset brunnit ner kan användas som ljuslykta till ett värme- eller blockljus

239.00 kr
I lager (6 st)   Leveranstid: 1-4 dagar
11709

Ljuset innehåller inga konserveringsmedel, färgämnen, parabener, sulfater, animaliska ämnen eller någon annan tillsatt substans. Doftoljorna eller de eteriska oljorna tillverkas i EU och är inte testade på djur.

Tipsa

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Andra köpte också