4.7 3

Nissebrev - Lär känna en tomtenisse

(3 recensioner)

Nissebrev är en adventskalender som på ett kreativt och roligt sätt räknar ner dagarna till jul. Hela familjen engageras med små, enkla bus och tänkvärda frågor som ni kan fundera över tillsammans. Det blir garanterat många nya tankar och lärdomar av varandra, samtidigt som ni också får lära känna den lilla tomtenissen och veta hur han tänker och lever på Nordpolen.
Nissebreven innehåller enkla, små bus som inte kräver några stora förberedelser och inte kostar pengar. Du kan själv välja i vilken ordning du vill använda nissebreven. Det ingår dessutom fyra tomma brev som du kan använda om du har egna idéer.

Breven är tryckta på ett vackert 135 grams papper med fyrfärgstryck på både framsida och baksida (vanligt skrivarpapper är ca 80 g). Riktiga små konstverk! Alla brev är samlade i en häftad bok i format A5, så att du lätt kan hålla reda på dem och ta ut dem i den ordning du vill. Instruktioner för varje dag följer förstås med.

Nissebreven riktar sig till både barnen och de vuxna i familjen och därför passar de för alla, oavsett hur familjen ser ut. För de mindre barnen bli det ett äventyr bara att få brev från nissen. De äldre barnen uppskattar kanske att få skriva egna svar på nissens frågor. Breven passar därför från det lilla barnet som förstår enklare sagor till det större som fortfarande tycker om att fantisera och drömma.

Rekommenderas till barn som är 3-8 år.

115.00 kr
I lager (Fler än 10)   Leveranstid: 1-4 dagar
10151
Tipsa

0
0

Recensioner

Annjelina

Barnen älskar dessa nissebrev.

2023-12-05
Pia

Jättebra text och mysiga brev, ser fram emot att få prova det på barnen hemma! Hade önskat att breven var separerade från början, de kommer nu i en bok som man får klippa ut dem från själv. Annars hade det varit full pott!

2021-11-15
Rebecca

2021-10-20

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Andra köpte också