4.0 1

Nissebrev - Experimentera med Nissen

(1 recensioner)

Nissebrev är en adventskalender som på ett kreativt och roligt sätt räknar ner dagarna till jul.
De här nissebreven passar perfekt till extra nyfikna familjer. Familjer som tycker om att testa nya saker och inte är rädda för lite stök och kladd. Breven innehåller enkla instruktioner och med lite tillbehör blir nedräkningen till jul roligare än någonsin! Att utföra experimenten är inte krångligt - det krävs inga stora förberedelser och det mesta material som behövs är sånt som ni med stor sannolikhet redan har hemma.
Med nissebreven medföljer en lista på vad som ska göras innan varje nissebrev och du kan själv välja i vilken ordning du vill använda breven. Dessutom ingår det fyra tomma brev som du kan använda om du har egna idéer.
De flesta experimenten kan barnen utföra själva, med lite handledning av en vuxen, medans några istället måste utföras av en vuxen, där barnen är med och hjälper till.

Rekommenderas till barn som är 4-10 år.

Breven är tryckta på ett vackert 135 grams papper med fyrfärgstryck på både framsida och baksida (vanligt skrivarpapper är ca 80 g). Riktiga små konstverk! Alla brev är samlade i en häftad bok i format A5, så att du lätt kan hålla reda på dem och ta ut dem i den ordning du vill. Instruktioner för varje dag följer förstås med.

115.00 kr
I lager (10 st)   Leveranstid: 1-4 dagar
11649
Tipsa

0
0

Recensioner

Anneli

Tycks som barnen 6 o 9 år tycker det är coola experiment. Har ju ännu inte provat så många. Snabb leverans.

2022-12-05

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Andra köpte också