My Daddy Rocks Whiskey Stones

My Daddy Rocks är en presentask innehållande 6st whisky-stenar. Stenarna kan kylas i frysen och sedan användas istället för isbitar i whiskyn eller i någon annan av pappas favoritdrycker. Så slipper pappa få sin dryck blaskigt utspädd av isbitar.
Stenarna är tillverkade i vulkanisk sten, återanvändningsbara och robusta. De avger ingen smak på drycken så riskerar inte att förstöra upplevelsen av whiskyn.
I asken finns även en bomullspåse i vilken man lägger stenarna när de ska frysas.

Asken är i silverfärgad plåt som fungerar fint att ta med i fickan när pappsen ska på fest och behöver kyld dryck.

Storlek asken: 11 x 8 x 2,5cm

Men's Society har sedan 2012 tillverkat vackra, högkvalitativa och praktiska gåvokit. Läs gärna mer om dem här nedan.

225.00 kr
I lager (1 st)   Leveranstid: 1-4 dagar
9365

Men's Society är ett litet familjeföretag i Norfolk som tillverkar vackra presentkit, främst riktade till män, med högkvalitativt innehåll. 
Det hela började med att grundarna, Bella och Hugo, letade passande presenter till varandra och upptäckte då att det finns en lucka på markanden när det kommer till presenter till män. Hemma på kösbordet började först planerandet och sedan tillverkningen av deras fina presentkit. Köksbordet blev snabbt för litet och numer har man en egen fabrik i Norfolk där man tillverkar alla krämer, oljor eller wax för hand. Ingredienserna väljs noga ut innan de får ingå i produkterna. 
Produkterna innehåller inga parabener, silikon och är inte testade på djur.

Tipsa

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Andra köpte också