Massageljus/Doftljus Unik från Klinta

Massageljus/Doftljus Unik - Klinta

Massageljus/doftljus från Klinta. Unik är precis som namnet antyder en helt unik doft. Vi människor upplever dofter på olika sätt och hudprodukter doftar också annorlunda på olika människor. Doften unik innehåller en sammansättning som gör att den variera i doft extremt mycket beroende på bäraren och på luktsinnet. Samma klick luktar söt apelsin på en person, mörk mysk på den andra och någonting annat på den tredje. Och den varierar dessutom i både styrka och genomtränglighet. Så spännande att se vilken doft just din hud och luktsinne frambringar!

Klintas Massageljus innehåller en massageolja som ser ut och beter sig som ett doftljus. En vegansk produkt av plantoljor och vax från förnyelsebara källor. Ljusen består av 3 komponenter: Parfym, som är antingen doftolja eller eterisk olja, och två olika oljor, nämligen sojavax och rapsolja.
Veken består av obehandlad bomull.

Använd så här: Tänd veken, låt olja samlas på ljuset (vänta ca 15 minuter för full effekt), doppa ett eller flera fingrar och börja massera
Oljan håller en lagom temperatur trots att ljuset är tänt och den förblir flytande på fingertopparna så att den lätt och bekvämt kan masseras in i huden.

Brinntid: 18 timmar
Storlek: H 6,5cm Diam. 5cm

Ljuset levereras i ett glas som efter att ljuset brunnit ner kan användas som ljuslykta till ett värmeljus.

99.00 kr
I lager (1 st)   Leveranstid: 1-4 dagar
8058
0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Andra köpte också