Massageljus/Doftljus Renbäddat från Klinta
5.0 1

Massageljus/Doftljus Renbäddat - Klinta

(1 recensioner)

Massageljus/Doftljus med fräsch doft av Renbäddat - en unik doft med basnoter av bärnsten och grädde och undertoner av mysk och salvia. En drömsk doft som för tankarna till att krypa ner bland mjuka, nybäddade lakan.

Klintas Massageljus innehåller en massageolja som ser ut och beter sig som ett doftljus. En vegansk produkt av plantoljor och vax från förnyelsebara källor. Ljusen består av 3 komponenter: Parfym, som är antingen doftolja eller eterisk olja, och två olika oljor, nämligen sojavax och rapsolja.
Veken består av obehandlad bomull.

Använd så här: Tänd veken, låt olja samlas på ljuset (vänta ca 15 minuter för full effekt), doppa ett eller flera fingrar och börja massera
Oljan håller en lagom temperatur trots att ljuset är tänt och den förblir flytande på fingertopparna så att den lätt och bekvämt kan masseras in i huden.

Brinntid: 18 timmar
Storlek: H 6,5cm Diam. 5cm

Ljuset levereras i ett glas som efter att ljuset brunnit ner kan användas som ljuslykta till ett värmeljus.

99.00 kr
I lager (Fler än 10)   Leveranstid: 1-4 dagar
9839

Ljuset innehåller inga konserveringsmedel, färgämnen, parabener, sulfater, animaliska ämnen eller någon annan tillsatt substans. Doftoljorna eller de eteriska oljorna tillverkas i EU och är inte testade på djur.

Tipsa

0
0

Recensioner

Karin

Doftar gott, inte för mycket

2021-12-16

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Andra köpte också