Ljuslykta Hemma hos oss - Majas lyktor/ Barncancerfonden (Vit)

Vackra ljuslyktan "Hemma hos oss" från Majas Lyktor är så mycket mer än en vacker ljuslykta. 10% av intäkterna från varje såld lykta skänks nämligen till Barncancerfondens arbete med att hjälpa drabbade barn och deras familjer, samt till livsviktig forskning som kommer kunna rädda ännu fler liv.

Lyktan bär texten: Vi behöver alla en plats att kalla hemma, där kan vi trivas själva, eller tillsammans med andra, en plats för återhämtning, glädje, vardag & mys. Hemma hos oss tar vi inte varandra för givet, vi gör fel då och då men vi säger alltid förlåt hur svårt det än är, vi stöttar varandra, har roligt ihop och slösar med mängder av pussar & krama, här råder trygghet & oändlig kärlek, detta är vår speciella plats som vi gärna delar med familj och vänner

Storlek: 12 x 18 cm.
Färg: Vit utsida, silvrig insida

Lyktan tillhör Majas höstkollektion 2018. Som alltid tas lyktorna fram i en begränsad upplaga. Ljuslyktan är tillverkad i kraftigt glas med förstärkt botten och under varje lykta sitter en klisterlapp med information om samarbetet med Barncancerfonden som ger ett fint mervärde till lyktan.


Under 2017 samlade Majas Lyktor in över 1,5 miljoner till Barncancerfonden. Hjälp oss att slå denna summa under 2018!
Tillsammans gör vi skillnad!

Tyvärr, produkten har utgått ur vårt sortiment

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg: