5.0 1

Dagskollektion Aromaterapi - Klinta

(1 recensioner)

Klintas Dagskollektion av aromaterapi innehåller 4st aromaterapi-ljus (av eteriska oljor) vars dofter är utformade att peppa dig genom dagen. Varje doft är noga utvald för att passa just den aktuella tiden på dagen och få dig att må väl i stunden. Varje ljus har även en förklarande text om varför just den doften används till just den tiden (morgon, förmiddag, eftermiddag och kväll).

Dagskollektionen innehåller nedanstående dofter:
-Citrongräs & Apelsin
-May Chang
-Apelsinblomma & Lavendel
-Rökelse & Cederträ.

Visste du förresten att aromaterapi betyder "att läka via doften"? Det är en alternativmedicinsk terapiform där eteriska oljor används för att förstärka vårt immunförsvar och vår livskraft, en sort av örtmedicin. Eteriska oljor användes av egyptierna för 4000 år sedan. De grekiska och romerska Antika kulturerna använde aromatiska bad för medicinska syften. Kineser och indier använder traditionsenligt aromatiska oljor som en del i sin örtmedicinska läkekonst. Man använder sig av eteriska oljor, naturliga växtextrakt, som extraheras ur träd, rötter, frukter, buskar, kåda och blommor, på grund av deras doft men framför allt på grund av deras påstådda läkande egenskaper.

De eteriska oljorna anses påverka hela hormonsystemet, muskulaturen, cirkulationen, sinnesstämningen, matsmältningen och de inre organen. I Klintas Aromaterapi-kollektion når oljorna kroppen via inandning. Eteriska oljor som peppar, lugnar, hjälper och underlättar samtidigt som de sätter lite guldkant på din vardag.

Tyvärr, produkten har utgått ur vårt sortiment

0
0

Recensioner

Helena

Ljuvliga dofter med söta små ljuskoppar med text på.

2020-06-10

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Andra köpte också