Årskollektion Aromaterapi - Klinta

Klintas Årskollektion av aromaterapi innehåller 12st aromaterapi-ljus (av eteriska oljor) vars dofter är utformade att peppa dig genom årets alla 12 månader. Varje doft är noga utvald för att passa just den aktuella månaden och få dig att må väl i stunden. Varje ljus har även en förklarande text om varför just den doften används till just den månaden. Till exempel decembers Apelsin & Kryddnejlika:

"Inte långt till Kalle nu. I detta ljus finns kanel som både är stärkande och upplyftande, så att du håller hela vägen till den 24:e. Sen lite apelsinolja och kryddnejlika för den juliga doftens skull. Ha nu en riktigt God Jul! För det är du värd!”

Årskollektionen innehåller nedanstående dofter:
-Apelsinblomma & Lavendel
-Kamfer & Ylang Ylang
-Rosmarin & Timjan
-Patchouli
-May Chang
-Rökelse & Cederträ
-Salvia & Kamomill
-Lavendel
-Tea Tree & Geranium
-Mandarin
-Citrongräs & Apelsin
-Apelsin & Kryddnejlika

Visste du förresten att aromaterapi betyder "att läka via doften"? Det är en alternativmedicinsk terapiform där eteriska oljor används för att förstärka vårt immunförsvar och vår livskraft, en sort av örtmedicin. Eteriska oljor användes av egyptierna för 4000 år sedan. De grekiska och romerska Antika kulturerna använde aromatiska bad för medicinska syften. Kineser och indier använder traditionsenligt aromatiska oljor som en del i sin örtmedicinska läkekonst. Man använder sig av eteriska oljor, naturliga växtextrakt, som extraheras ur träd, rötter, frukter, buskar, kåda och blommor, på grund av deras doft men framför allt på grund av deras påstådda läkande egenskaper.

De eteriska oljorna anses påverka hela hormonsystemet, muskulaturen, cirkulationen, sinnesstämningen, matsmältningen och de inre organen. I Klintas Aromaterapi-kollektion når oljorna kroppen via inandning. Eteriska oljor som peppar, lugnar, hjälper och underlättar samtidigt som de sätter lite guldkant på din vardag.

499.00 kr
I lager (1 st)   Leveranstid: 1-4 dagar
9738
0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Andra köpte också