Spel, Sveriges (ot)roligaste ögonblick
5.0 2

Spel "Sveriges (ot)roligaste ögonblick"

(2 recensioner)

Sveriges (ot)roligaste ögonblick är spelet om ögonblicken vi minns - men helst av allt bara vill glömma. 

Spelet innehåller över 200 frågor om klassiska tv-ögonblick, tittarstormar, skandaler och otroliga händelser i Sverige som inte lämnat någon oberörd.
Se exempelfrågor nedan:

 

189.00 kr
I lager (5 st)   Leveranstid: 1-4 dagar
3133

- Det här är antagligen Sveriges roligaste aprilskämt genom tiderna. Sett med dagens ögon så förefallar det nästan vansinnigt att massor av människor faktiskt gick på det. Hur var det SVT försökte få oss att tro att man kunde förvandla sin svartvita TV till en färg-TV i april 1962?

 

- Vad är det nyhetsankaret Petra Nordlund upprepade gånger har råkat kalla USA-korrespondenten Bertil Karlefors i direktsändning?

- Det är många svenskars favoritjulfilm och innehåller förutom konflikter, bråk och humor den klassiska citatet "Men dö för helvete, tomtejävel!". Vad heter filmen?

- Vilken ministerposition hade Ines Uusman i mitten av 90-talet när hon kläckte ur sig det legendariska "Internet är en fluga som kanske blåser förbi. Jag tror inte att folk i längden kommer att vilja ägna så mycket tid, som det faktiskt tar, att surfa på nätet"?

 

- Vem var det som väckte stor uppmärksamhet när han vid 2003 års Nobelfest, på kollisionskurs med all tänkbar etikett, helt plötsligt fiskade upp sin mobiltelefon och talade i telefon vid honnörsbordet?

 

Tipsa

0
0

Recensioner

Jonsson

Har ej spelat ännu

2017-12-28
Hanna

2016-06-20

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Andra köpte också